Investeren
March 7, 2022

Webinar: Onrustige Markten

Webinar: Onrustige Markten

Rusland heeft na weken van oplopende spanning buurland Oekraïne aangevallen. De Russische inval leidt tot geschokte reacties bij regeringsleiders en heeft ook voor onrust op de financiële markten gezorgd. Het is moeilijk om nu al te weten hoe groot de gevolgen zijn, vooral omdat nog onbekend is of en hoe het conflict verder escaleert.

In deze webinar neemt Martijn Schoonhoven, hoofd investeringen bij Yield.Inc, deze nieuwe werkelijkheden door met een investeringslens.

Tenzij anders aangegeven, berusten alle rechten (waaronder auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) op de website en de daarop opgenomen informatie bij Yield.Inc B.V. Hieronder zijn nadrukkelijk begrepen alle rechten op de op de website opgenomen en afgebeelde handelsnamen en woord- en beeldmerken van Yield.Inc.

Bezoekers mogen de website en de informatie raadplegen en daarvan kopieen maken voor eigen gebruik, bijvoorbeeld door deze af te printen of op te slaan. Elk ander gebruik van de website of de informatie, al dan niet door het gebruik van frames of het aanbrengen van koppelingen, hyperlinks of deeplinks tussen de website en enige andere internetpagina, is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Yield.Inc.

Let op, beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Recent Articles