Yield.Inc
July 5, 2022

AFM verstrekt vergunning aan nieuwe vermogensbeheerder Yield.Inc

AFM verstrekt vergunning aan nieuwe vermogensbeheerder Yield.Inc

Den Haag - 05.07.2022 

Yield.Inc, een nieuwe vermogensbeheerder op de Nederlandse markt, gericht op innovatie en duurzaamheid, heeft onlangs een AFM vergunning ontvangen. Met het verkrijgen van de vermogensbeheervergunning van de Autoriteit Financiële Markten mag Yield.Inc van start met het bedienen van vermogende particulieren, hun houdstermaatschappijen en vermogensstichtingen.  

“Het afgelopen jaar hebben we gebouwd aan een digitaal platform waarmee we vermogenden toegang geven tot solide en duurzame portefeuilles, persoonlijk advies en transparantie over de duurzaamheid van hun vermogensgroei.” 

- Hans Lugtenberg, mede-oprichter

Yield.Inc is in 2020 opgericht door vier partners die ruimte voor verbetering zagen in het bestaande aanbod van vermogensbeheerders in Nederland. De oprichters vinden dat er te weinig aandacht is voor duurzaamheid, digitale dienstverlening en een betere klantbeleving. Ze hebben allen ervaring in de sector als klant en vermogensbeheerder die ze inzetten om beleggingsdienstverlening efficiënter en aantrekkelijker te maken.

Folkert Mullemeister – verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie:

“Met het verstrekken van deze vergunning erkent de AFM de kwaliteit van ons team en onze propositie. We hebben enorm veel zin om onze eerste klanten te verwelkomen en te laten zien dat vermogensbeheer laagdrempeliger, duurzamer en klantgerichter kan.”

Hans Lugtenberg – verantwoordelijk voor technologie:

“Yield.Inc is echt ontstaan met de grondgedachte van vermogensbeheer ‘van en voor vermogenden’. Het gebrek aan transparantie en de oppervlakkigheid van traditionele dienstverlening biedt ruimte voor ons als nieuwe toetreder in deze markt. Wij zijn er van overtuigd dat vermogensbeheer efficiënter en aantrekkelijker kan door gebruik te maken van technologische innovaties.”

Martijn Schoonhoven – verantwoordelijk voor beleggingsbeleid en business development:

“Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame innovaties de toekomst hebben en verwachten dat beleggingen daarin bijdragen aan vermogensgroei én een betere wereld. We geven klanten graag toegang tot het type beleggingen dat financieel rendement en duurzaamheid weten te combineren.

Frank Tobé – verantwoordelijk voor marketing en communicatie:

“Het is onze ambitie om beleggingen begrijpelijker te maken en tegelijkertijd rekening te houden met de persoonlijke voorkeuren van onze klanten bij beleggingen. Met heldere taal en aansprekend beeldmateriaal doorbreken we de geheimzinnigheid die vaak om beleggingen hangt.”

Yield.Inc zet in op een strategie die kan worden samengevat als ‘high impact, high tech, high touch': authentieke relaties, de best mogelijke technologie en transparante kosten. Earn, Impact, Change.    

Heeft u interesse, neem dan contact op met het team via www.yieldinc.com 

Contactgegevens  

Martijn Schoonhoven 

Koninginnegracht 19, 2514 AB 

Den Haag 

Tel: 088 - 10 37 700 

Mail: martijn.schoonhoven@yieldinc.com

Voor vragen of toelichtingen op dit persbericht kunt u contact opnemen met Martijn Schoonhoven: +31(0)631902860


Recent Articles