Vermogensbeheer met aandacht,
eenvoud en impact.

Yield.inc is opgericht om vermogensbeheer beter aan te laten sluiten bij de tijd waar we in leven. Vermogensbeheer dat klaar is voor de toekomst. De toekomst van onze klanten en de toekomst van onze wereld. Door te investeren in bedrijven met oplossingen helpen we onze klanten om hun vermogenswensen waar te maken. We hebben ruime ervaring in vermogensbeheer en begrijpen de complexiteit van beleggen als geen ander. Onze kennis en ervaring benutten we graag om ingewikkelde keuzes uit handen te nemen. Zo bouwen we samen aan verantwoord vermogen en zorgen we voor vermogensrust.

Werk aan een mooie wereld door duurzaam te beleggen
Onze visie

Geld is een middel om doelen mee te bereiken.

Doelen voor jezelf en doelen voor de wereld. Bij Yield.inc zetten we ons in om deze doelen simultaan te bereiken. Door jouw geld te investeren in duurzame fondsen, aandelen en obligaties die op langere termijn een rendement opleveren dat gelijk is aan traditionele beleggingen. Zo werken we aan een mooie toekomst. Voor jou als belegger en voor de wereld als geheel.

Plan

Samen maken we een vermogensplan
dat past bij je persoonlijke wensen, (duurzaamheids-) doelstellingen en risicoprofiel. Dat noemen we vermogensrust.

Groei

Laat je vermogen groeien in handen van ervaren professionals. Met onze app kijk je over onze schouder mee naar alles wat er met jouw geld gebeurt. Hoe je vermogen groeit en op welke manier het impact maakt.

Geef door

Beleg in bedrijven die duurzaamheid hoog waarderen en laat jouw vermogen werken voor volgende generaties. Door tegelijk te streven naar minimaal marktconform of hoger rendement levert onze beleggingsaanpak meer op voor jou én voor mens en milieu.

ONZE MENSEN

Een toegewijd, toegankelijk en ervaren team met ruim 100 jaar ervaring in ondernemen, beleggen en vermogensbeheer.

Meer over ons
ONZE AANPAK

Oprechte interesse in onze klanten

Als je klant wordt bij Yield.inc brengen we jouw vermogenswensen, duurzaamheidsvoorkeuren en risicoprofiel in kaart. Op basis daarvan koppelen we je aan de beleggingsportefeuille die het beste bij je past. Het maakt daarbij niet uit of je ervaring hebt of voor het eerst gaat beleggen, en of het gaat om groot of klein vermogen.

Meer over onze portefeuilles
Oprechte aandacht voor onze klanten
Open en eerlijke communicatie

Open en eerlijke communicatie.

We vinden het belangrijk dat je goed op de hoogte blijft en begrijpt wat wij doen. Daarom laten we regelmatig van ons horen; als je vermogen groeit, maar zeker ook in mindere tijden. Open, eerlijk en transparant. We geven inzicht in rendementsverwachtingen en risico’s en leggen je graag uit hoe de beleggingen zich in de loop van de tijd ontwikkelen. En heb je een vraag of opmerking? Ook dan zijn we er voor je.

Een focus op de lange termijn.

We zijn ervan overtuigd dat langetermijnresultaten belangrijker zijn dan die op de korte termijn. Onze blik richt zich dus op de horizon, niet de golven. Daar sluiten onze beleggingsproducten en adviezen op aan.

Focus op de lange termijn
Martijn Schoonhoven - Directeur Beleggingen
NEEM CONTACT OP

Dank voor je interesse. Kunnen we je helpen?

Laat hier je gegevens achter en wij komen bij je terug met informatie en de mogelijkheid een afspraak te maken,