Kosten & Prestaties

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Wel geven ze inzicht in de prestaties van onze beleggingen tegenover een vergelijkbare beleggingsmaatstaf.

Ons doel is altijd een marktconform of hoger financieel rendement te realiseren voor onze klanten.Inmiddels is  bewezen dat onze beleggingsaanpak minimaal een rendement behaalt dat gelijk is aan traditionele beleggingen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat onze beleggingstrategie meer kan opleveren dan beleggen in traditionele aandelen en obligaties. Zeker omdat onze klanten over het algemeen beleggen met een lange horizon van tenminste 10 jaar. De continuïteit van eenbedrijf over de langere termijn is veel meer gewaarborgd als de bedrijfsactiviteiten duurzaam worden uitgevoerd. Daarnaast leggen overheden steeds meer regels op om een deugdelijk bestuur, bewust milieubeleid en respect voor de (mede)mens te waarborgen. Leg daarnaast de energietransitie van fossiel naar hernieuwbaar en het is duidelijk dat investeren in duurzame fondsen, aandelen en obligaties meer gaat opleveren. Zowel middels financieel rendement, voor jou als belegger, als voor mens en milieu!  

Sustainable Diversified Global Portefeuille

Een breed over industrieën en landen gespreide portefeuille, geïnvesteerd in leidende duurzame fondsen die aantoonbaar een bijdrage leveren aan de duurzame transitie van de wereldeconomie.

Value Impact Portefeuille
Een geconcentreerde langetermijnportefeuille met een focus op de meest duurzame en succesvolleEuropese bedrijven die een centrale rol spelen in de duurzame transformatie van hun sector.

Download tarievenoverzicht 2023
NEEM CONTACT OP

Dank voor je interesse. Kunnen we je helpen?

Laat hier je gegevens achter en wij komen bij je terug met informatie en de mogelijkheid een afspraak te maken,